NALU BREATHWORK

Logo

NALU BREATHWORK

Breathwork kurs & retreat Stockholm
26-28 April

Välkommen att delta i vår unika Breathwork-utbildning i Rimbo, Stockholm för en transformerande resa mot bättre välmående, och att kunna dela denna gåva i dina egna cirklar och workshops.

Breathwork grundkurs och hälsoretreat stockholm

Våra andningskurser är för både erfarna och nybörjare. Vi lär dig att guida Breathwork healing för individer, par och grupper. När vi släpper vårt ego och dömande av andra, skapar vi utrymme för frihet. Gå vår kurs och skapa frihet i ditt liv, frihet att leva ett liv du väljer.

Grundkurs i breathwork

En kurs som både är en gåva av självläkning - och ett retreat

Bli en certifierad breathwork instruktör

Känner du dig kallad att göra en djupare inverkan i andras liv? Under vår kurs i Stockholm kommer du att dyka in i andningsvärlden, inte bara för att läka dig själv utan också för att få färdigheter att stödja andra. Tänk dig att leda intima sessioner, skapa vackra upplevelser för par eller hålla mysiga breathwork-cirklar. Oavsett om du är en erfaren terapeut som vill utöka din verktygslåda eller någon som börjar från början, öppnar denna kurs upp en värld av möjligheter.

Efter att ha avslutat vårt program går våra certifierade Breathwork-facilitatorer vidare och gör fantastiska saker. De håller egna retreats och cirklar, leder workshops och startar till och med sina egna healing-företag. Vissa håller breathwork på festivaler eller integrerar smidigt andningsarbete i sina befintliga yrken såsom massage eller yoga.

Genom att investera i din egen healing-resa förvandlar du inte bara ditt liv – du gör en positiv inverkan på andra och dina medmänniskor. Tillsammans skapar vi en våg av helande och tillväxt.

Så, kom och anslut dig till oss i den vackra sjösidan i Rimbo, Stockholms landsbygd, och låt oss ge oss ut på detta otroliga äventyr tillsammans!

Breathwork Kurs & Retreat info

 • Datum: 26-28th April, 2024
 • Plats: Rimbo, Stockholm
 • Boende i delade rum
 • 3 vegetariska måltider om dagen
 • Certifikat vid avklarad kurs
 • Kursmateriel på Svenska och Engelska
Observera att kursen hålls på engelska.
En utav lärarna är svensk så översättning
kan göras individuellt under kursens gång.

Vi hoppas att få se dig där!

Kursgård och retreat i Rimbo, Stockholm

Vår 3-dagars Breathwork instruktörsutbildning hålls i en vacker kursgård i Rimbo, Stockholm, inbäddad bland träden i den djupa skogen, bara en timme från Stockholms liv och rörelse. Det finns goda kommunikationer från Arlanda och Stockholm, och om du kommer med tåg och bussar kan vi ordna upphämtning från den lokala busshållplatsen.

Vi börjar varje morgon med en vacker, näringsrik frukost, lite rörelser och personliga möten. Sedan dyker vi djupt in i vår andningspraktik. Du kommer att få 3 näringsrika, vegetariska måltider per dag, samt snacks och ett urval av te och kaffe.

Boendet ingår, och för lokala deltagare kan vi erbjuda ett reducerat pris om du väljer att inte bo hos oss.

Andningskursen är praktiskt inriktad, med teori som vävs in och tillämpas när vi går igenom innehållet. Vid slutet av de tre dagarna kommer du att få ditt certifikat och ackreditering som NALU Breathwork-instruktör!

Detta kommer att vara en helgupplevelse full av helande och personlig utveckling, samt att samtidigt få lära sig nya redskap att använda i din vardag och professionella utveckling.

Vi hoppas att du kan vara med oss på kurs i Rimbo, Stockholm!

breathwork course lomi lomi massage stockh2

Rimbo, Stockholm

breathwork course lomi lomi massage stockh4

Utbildningslokal

Delat boende

vegetarian food retreat stockholm

Vegetariska måltider

Dina Ackrediterade Breathwork-instruktörer

Jen Bartnett

Nalu Massage Training & Breathwork

breathwork facilitator Jen Stockholm

Jen, grundaren av Nalu Breathwork och Nalu Massage Training, påbörjade sin resa för över 25 år sedan i Storbritannien, där hon blev en klinisk aromaterapeut och reflexolog.

Hennes liv tog en dramatisk vändning när hon upptäckte den förvandlande kraften i Breathwork på den vackra ön Maui, Hawaii, under sina studier i Hawaiian Lomi Lomi healing. Denna oväntade förändring efter ett årtionde av sorg till nyfunnen frihet och glädje inspirerade Jen att dela denna livsförändrande metod med andra.

Efter att ha ägnat större delen av sitt liv åt att hela människor genom massage och andra metoder, strävar Jen nu efter att hjälpa andra att göra detsamma för sina medmänniskor. Hennes mål är att hjälpa dig att hitta ditt djupaste själv och att föra vidare denna kunskap till din lokala gemenskap, främja optimal hälsa och välbefinnande för alla.

Mimmi Ebbersten

Nalu Massage Training & Breathwork

mimmi breathwork kurs stockholm

Mimmi, en ackrediterad NALU Breathwork Instruktör och utbildare, anslöt sig till Jens Breathwork-team 2021. Sedan dess har Breathwork varit hennes passion, och hon är på en mission att dela dess transformerande kraft med världen.

Mimmi ser fram emot att nu kunna ta NALU Breathwork till sitt hemland, Sverige. Hon är ivrig att arbeta med Jen för att sprida denna uråldriga healing-modalitet globalt. Med sin avsmittande entusiasm och djupt engagemang är Mimmi redo att göra ett avtryck i Breathwork-världen.

Som utbildare är Mimmi engagerad i att skapa en trygg och närande plats för sina elever att utforska djupet av sin andning och låsa upp deras fulla potential. 

Dina Ackrediterade Breathwork-instruktörer

Jen Bartnett

Nalu Massage Training & Breathwork

breathwork facilitator Jen Stockholm

Jen, grundaren av Nalu Breathwork och Nalu Massage Training, började sin resa för över 25 år sedan i Storbritannien, där hon blev en klinisk aromaterapeut och reflexolog.

Hennes liv tog en dramatisk vändning när hon upptäckte den transformerande kraften i Breathwork på Maui, Hawaii, under sina studier i Hawaiian Lomi Lomi healing.

Som utbildare är Jen engagerad i att skapa en säker och närande miljö för sina elever att utforska djupen av deras andetag och låsa upp deras fulla potential. Det är hennes uppdrag att hjälpa andra att uppleva en djup personlig transformation under hennes Breathwork-kurser.

Med Jens outtröttliga energi och oföränderliga hängivenhet är Jen redo att göra ett varaktigt intryck på världen av holistiskt välbefinnande.

Mimmi Ebbersten

Nalu Massage Training & Breathwork

mimmi breathwork kurs stockholm

Mimmi, en certifierad NALU Breathwork-facilitator och utbildare, anslöt sig till Jens Breathwork-team 2021. Sedan dess har Breathwork varit hennes passion, och hon är dedikerad till att dela dess transformerande kraft med världen.

Mimmi ser fram emot att få introducera NALU Breathwork till sitt hemland, Sverige. Med sin avsmittande entusiasm och hängivenhet är Mimmi redo att göra ett stort intryck i Breathwork-världen.

Mimmi är engagerad i att skapa en säker och närande miljö för sina elever att utforska djupen av deras andetag och låsa upp deras fulla potential.

Ackrediterad Breathwork Instruktör

Kurs och Retreat i Rimbo, Stockholm

Hitta dig själv, uppnå dig själv!

Med vår grundläggande andningskurs får du först uppleva djupa helande andningssessioner och du får lära dig kraften i helande och hjärtbaserat helande. Vi kommer sedan att ta dig på en resa av självupptäckt och du kan lära dig hur man håller egna breathwork-cirklar och hjälpa människor igenom helande inre arbete och livsförvandlingar.

Vi kommer också att introducera dig till “Ha” andning som är livets andning. Denna andningsteknik kan användas i alla sessioner inklusive individuella sessioner, partner-sessioner, workshops och healing retreats. Efter att du har genomfört alla moduler, kommer du sedan att få ett ackrediterat certifikat. Du är försäkrad genom hela utbildningen, och med vårt certifikat kan du själv skaffa försäkring för att hålla dina egna Breathwork-grupper, retreats och workshops.

Vi uppmuntrar dig att gå med i vår privata online Facebook-grupp där du kan lära dig av andra breathwork-instruktörer och dela dina egna erfarenheter och kunskaper också.

NALUs utbildning ger dig möjlighet att själv bli en agent för förändring och hjälpa andra människor att förbättra sina liv. Om du är intresserad att även utbilda dig till en certifierad Hawaiiansk Lomi Lomi massageterapeut så har du kommit rätt, helgen efter denna kommer vi nämligen även hålla kurs i denna massagemetod.

Alla våra kurser är internationellt ackrediterade, och du kan bli certifierad genom oss! Du kan skapa mycket glädje och välmående i många människors liv genom andningsarbete och att se någon helas genom dig kommer att vara det mest uppfyllande i ditt liv. Vi kan lova dig det!

Att känna till några grundläggande andningstekniker kan vara en enorm hjälp för att förvandla våra egna liv. Även om det finns några mer komplexa typer av andningsarbete för mer komplex stresshantering, kan vissa grundläggande övningar vara bra för dig också.

Breathwork

Användning av breathwork

Breathwork är en transformerande metod som kan förbättra olika aspekter av livet. Det kan användas i helande cirklar för att underlätta emotionell frigörelse och självutforskning, fördjupa relationer och skapa en mer djupgående upplevelse i t.ex. massage och yoga.

Självhelande andningsarbete är ett kraftfullt verktyg för att hantera bl.a stress, ångest och depression. Det kan hjälpa att sänka stressnivåer på arbetsplatser och öka produktiviteten.  Andningsarbete är övergripande ett holistiskt tillvägagångssätt mot välbefinnande, samt främjar fysisk, emotionell och andlig hälsa, vilket leder till ett mer medvetet och närvarande liv.

Andnings-cirklar

breathwork for couples stockholm

Par-healing

Helande massage

Självläkning

Vad är breathwork

Breathwork/andningsarbete är som en skattkista av avslappningstekniker! Det är ett kraftfullt verktyg för att hantera stress och främja inre läkning.

Det finns så många olika typer av andningsarbete där ute, var och en med sina egna unika fördelar. Vissa fokuserar på att lugna sinnet, medan andra hjälper till att släppa känslomässig spänning. Och låt oss inte glömma de som ökar energi och vitalitet! Det är som att ha en hel verktygslåda med tekniker att välja mellan. Men oroa dig inte, vi kommer att hjälpa dig att navigera genom alla alternativ.

Vår kurs är som en karta till andningsarbetets värld, som guidar dig genom de olika teknikerna och deras fördelar.

Så, är du redo att ge dig ut på denna spännande resa med oss? Låt oss dyka in och upptäcka den fantastiska världen av breathwork/andningsarbete tillsammans!

Hur Det fungerar

Andningsarbete är som en superhjälte för din hjärna! Det aktiverar det parasympatiska nervsystemet, som är som din hjärnas avslappningsknapp. När du är stressad eller orolig, kickar detta system in för att hjälpa dig att lugna ner dig. Det är som att ha en inbyggd stressavlastningsmekanism!

Regelbundet andningsarbete kan till och med hjälpa till med kronisk smärta och depression. Ju mer du tränar, desto bättre kommer din mentala hälsa att vara. Men hur ofta ska du göra det? Tja, det beror på dig!

Vi kan hjälpa dig att ta reda på vad som är bäst för ditt sinne och kropp. Dessutom kan guidad andningsarbete hjälpa dig att släppa trauma och smärta som har lagrats i ditt hjärta. Det är som att ge ditt hjärta en stor, helande kram! Och oroa dig inte, vi kommer att se till att du har en säker och stödjande miljö att göra det i.

Så, är du redo att bli en Andnings-superhjälte? Låt oss göra det!

Vad kan Breathwork göra för dig?

Vi erbjuder kurser och retreats på underbara platser och i naturnära miljöer som hjälper dig ta en paus från vardagens stress och bara fokusera på ditt eget självhelande och välmående en stund. Breathwork/andningsarbete kan hjälpa till med:

 • 1. Självmedvetenhet:

  När du är lugn är det lättare att förstå dina tankar en efter en istället för att bara hantera dem i hast när de är kluster. Vår kurs i Breathwork kan hjälpa dig att uppnå detta.

 • 2. Positiv självutveckling

  Genom att förstå de saker som för med sig den negativa energin till dig och din kropp, kan du övervinna dem lättare och på ett effektivt sätt genom läkande breathwork i vår grundläggande kurs.

 • 3. Förbättrade relationer

  Att lagra stress och negativitet inuti och inte kunna bearbeta det kan vara stressande inte bara för dig utan också för de människor som du älskar och är nära. Så, när du släpper taget om den negativa energin, finns det bara utrymme för kärlek och mer förståelse för andra. Att använda Breathwork och massage för att läka dig själv kan förbättra dina relationer med andra också.

 • 4. Bättre förståelse för dig själv och andra runt dig:

  En lugn sinnesstämning ger bättre möjligheter till introspektion samt en förbättrad syn på andras beteenden. Denna kurs kan vara särskilt bra för dem som lever, sover och andas arbete. Den hjälper dig att förstå dig själv bättre.

 • 5. Övervinna emotionell smärta:

  Emotionell smärta som att förlora en älskad eller en uppbrott kan ta ner de bästa av oss. Överväldigande smärta kan leda oss att göra misstag som påverkar vår framtid. Det är viktigt att släppa smärtan och hantera den i rätt tid för att förbättra vår egen mentala och fysiska hälsa. Vår breathwork-kurs kan hjälpa dig att hitta dig själv igen.

 • 6. Dämpa ångest/depression

  Oförmågan att förstå våra tankar och beteenden kan leda till en ökad ångestnivå. Breathwork kan hjälpa dig att ta en nödvändig paus för att läka dig själv tillräckligt för att övervinna irrationella känslor av ångest och behålla lugnet även i stressiga situationer.

Vad andra säger
om NALU Breathwork-kursen

Jag hade en fantastisk upplevelse på Breathwork-kursen med Jen. Jen är en otrolig lärare som verkligen undervisar från hjärtat och sin intuition. Hon skapade en vacker och trygg plats för alla. Varje minut av utbildningen var en absolut glädje att vara en del av. Rekommenderas starkt!

Sabine S

Nalu Breathwork har förändrat mitt liv och fortsätter att förändra mitt liv varje gång jag deltar i en av deras kurser/retreats. Jag känner mig mer levande än någonsin tidigare och sover så mycket bättre än jag någonsin har gjort. Jag ser fram emot att lära mig mer och snart delta i ett av deras retreats.

Bridget W

Jag har gått massageutbildning med NALU och nu även upplevt denna handledningskurs i Breathwork med Jen och hennes team. Alla mina erfarenheter med NALU har varit professionella och upplyftande och de levererade i en stödjande och omtänksam miljö. Jag rekommenderar starkt alla NALUs utbildningar och retreats.

Kathy A

Läs över 40 rekommendationer om NALU Massage Training & Breathwork ->

BREATHWORK FUNDAMENTAL COURSE

Our Breathwork courses are for both Experienced and Beginners. We guide you to hold space for individuals couples and groups of people. When we lose our ego and judgment, we create space for freedom. Join us and create freedom in your life, freedom to live a life you choose.

NALU BREATHWORK

Vi kallar på alla vackra och medvetna själar att ansluta sig till vår Nalu Ohana och hitta ditt syfte i livet genom breathwork och kroppsterapi.

När du släpper taget om allt som inte hjälper dig, skapar du mer utrymme för helande och lycka i ditt hjärta.

Bättre kommunikation med ett klart sinne och en lugn själ är vägen till att lösa de flesta problem i alla relationer. Du kan delta i denna terapi för att lära dig hur man hanterar konfliktlösning i en gruppmiljö.

Verified by MonsterInsights