NALU BREATHWORK

Hawaiian Lomi Lomi Massagekurs Stockholm Maj 2024

Kom och delta i denna en otroliga resa där du lär dig den andliga helande massagetekniken Lomi Lomi, från Maui, Hawaii.

Lär dig Lomi Lomi Massage

Vill du förbättra den massageupplevelse du ger dina kunder, eller känner du ett starkt behov av att förmedla dina tjänster på ett mer andligt plan med dina kunder, familj och vänner?

Känner du en kallelse att lära dig den antika konsten av hawaiiansk Lomi Lomi-massage?

Ackrediterad Lomi Lomi Massagekurs

Utbildning och Hälsoretreat i Rimbo, Stockholm

Lomi Lomi: En antik metod och massagekonst

Är du redo att ge dig ut på en djupgående resa för att lära dig den antika konsten av hawaiiansk Lomi Lomi-massage? Delta i vår Lomi Lomi-massagekurs i Rimbo, Stockholm. Kursgården är belägen vid en vacker sjö, bara en timme från Stockholm och Uppsala.

Oavsett om du letar efter att förbättra den massageupplevelse du redan ger dina kunder, förmedla en djupare, mer andlig närhet med dina kunder eller utforska en ny karriärväg, ger Lomi Lomi-massage en djupt läkande upplevelse. Tänk dig den lugnande känslan av långa, flytande rörelser, som de rullande havsvågorna, när du använder dina underarmar och handflator för att koppla samman sinnet, kroppen och själen på ett djupt sätt.

Vår ackrediterade Lomi Lomi-kurs kommer att ge dig kraften att bli den bästa versionen av dig själv, ge dig självförtroendet och färdigheterna att skapa en helig, inre läkningsplats för dina kunder. Tänk dig att hjälpa andra på ett djupt och sammankopplat sätt varje dag, arbeta de timmar du önskar och göra en varaktig inverkan på de du berör.

Lås upp din sanna potential och bli en källa av läkning och styrka med vår Lomi Lomi-massageutbildning och hälsoretreat i Rimbo, Stockholm. Det är dags att ta nästa steg i din resa och upptäcka magin med Lomi Lomi-massage!

Lomi Lomi Kurs & Retreat info

 • Datum: 3-5th Maj, 2024
 • Plats: Rimbo, Stockholm
 • Boende i delade rum ingår
 • 3 vegetariska måltider/dag
 •  Certifikat efter avklarad utbildning

Observera att kursen hålls på engelska.
En utav lärarna är svensk så översättning
kan göras individuellt under kursens gång.

Vi hoppas att få se dig där!

lomi lomi massage kurs stockholm11

Träffa din Lomi Lomi-massage-lärare

Jen Bartnett

Nalu Massage Training & Breathwork

Jens massageresa började för över 23 år sedan i Storbritannien, där hon fördjupade sig i Aromaterapi och Reflexologi. Hennes passion för massage ledde henne att utforska olika stilar av Massage och Kroppsarbete, vilket tog henne till Thailand, Nepal och Hawaii för att lära sig de antika konsterna av Massage och Kroppsarbete.

Hennes sanna kallelse kom när hon fick sin mästerskap i Hawaiian Healing Lomi Lomi i de heliga bergen på Maui, Hawaii. Denna förvandlande upplevelse skiftade hennes fokus från självläkning till att läka andra.

För över 12 år sedan flyttade Jen till Australien och öppnade sin egen massageterapiverksamhet och utbildningsskola på den fantastiska östkusten i Queensland. Medan hon njuter av det praktiska arbetet, ligger hennes sanna passion i att förmedla sin kunskap och erfarenhet till nya terapeuter, och lära dem att massera från hjärtat. Hon anser att när vi masserar från hjärtat och flödar som havets vågor, då är det när den riktiga magin händer.

Jen har sett många terapeuter komma och gå, och hon har upplevt att när man introducerar Lomi Lomi-massage i sin praktik, återupplivar man sin passion och kan t.o.m förhindra utbrändhet. Hon bjuder härmed in dig att följa med henne på en utvecklande massageresa som kan komma att förändra ditt liv för alltid!

Jen är kvalificerad mästare i Lomi Lomi, Sportmassage BSY (Sp.M), Aromaterapi IIHHT (Ar.Dip), Reflexologi IIHHT (Re.Dip), Indisk huvudmassage IIHHT (Ihm.Dip), Yogadiplom, Thaimassage CTS, Babymassage BSy (Ba.M).

jen lomi lomi massage training stockholm

3-dagars lomi lomi kurs & retreat Stockholm

Kom och delta i vår 3-dagars Lomi Lomi-massage kurs & retreat i Rimbo, Stockholm, för att få en djup förståelse för hawaiiansk läkning och Lomi Lomi-massage. Efter avslutad kurs kommer du att vara utrustad för att utföra en 90-minuters helkroppsmassage och guida dina kunder på en andlig resa. Dessutom kommer du att få certifiering, vilket gör att du kan starta din egen hawaiianska massageverksamhet.

Transformera ditt liv med Lomi Lomi-massage

Inte bara en kurs: En helande gåva och retreat

Fånga kärleken av Aloha i Lomi Lomi-massagen

  • Lomi Lomi-massage väcker en djup nivå av andlighet och inspirerar till läkning djupt inifrån. Det är ett holistiskt tillvägagångssätt för välbefinnande som inte bara hanterar fysisk spänning utan också emotionella och andliga blockeringar. De flytande, dansliknande rörelserna i Lomi Lomi-massage, skapar en plats för kunder att uppleva sin läkningsresa på ett djupt sammankopplat sätt.

 

  • Rotad i de hawaiianska lärorna av Huna, söker Lomi Lomi harmoni och kärlek i allt. Huna är en filosofi som erkänner sammanlänkningen av alla ting och betonar vikten av att leva i harmoni med naturen och universum. Lomi Lomi-massage förkroppsligar denna filosofi genom att främja balans och alignment i kropp, sinne och ande.

 

  • Även känt som “Kärleksfulla händer”, arbetar Lomi Lomi-massagen försiktigt men djupt in i musklerna med kontinuerliga, flytande rörelser. Terapeutens händer fungerar som en ledare för läkande energi, vilket gör att mottagaren kan slappna av, ge efter och helt enkelt vara. Denna vårdande beröring skapar en säker och stödjande miljö för kunden att släppa spänning och stress.

 

  • Lomi Lomi-massagen integrerar flytande rörelser, långa drag och kroppsterapi som skapar rörelse i ryggraden och balans i hela kroppen. Terapeutens rörelser är oförutsägbara, vilket skapar en sömlös och djupt sammankopplad upplevelse. Denna massagestil är inte bara terapeutisk utan också djupt avslappnande och föryngrande.

 

  • Genom att använda endast armar, handflator och underarmar masseras hela kroppen som en. Detta holistiska tillvägagångssätt gör att terapeuten kan hantera kroppen som en helhet, istället för att fokusera på enskilda muskler eller områden av spänning. De kontinuerliga, flytande dragen skapar en känsla av enhet och harmoni i kroppen, vilket främjar en djup avslappning och välbefinnande.

 

 • Deltagare över 18 år kan dra nytta av Lomi Lomi-massage, och ingen tidigare erfarenhet av massage eller hälsoutbildning är ett måste. Metoden är lämplig för personer i alla åldrar och träningsnivåer och kan anpassas för att möta behoven hos varje enskild klient. Oavsett om du vill släppa spänning, minska stress eller helt enkelt koppla av och varva ner, erbjuder Lomi Lomi-massage en unik och förvandlande upplevelse.Följ med på en självupptäcktsresa in i den hawaiianska läkekonsten av Lomi Lomi-massage och lås upp den läkande kraften inom dig.

 

 
 
 

Hawaiianskt Ursprung

Den typ av Lomi Lomi-massage vi lär ut, har sitt ursprung i Maui, Hawaii, där hon gick en omfattande utbildning i Lomi Lomi-massage från sin lärare och mästare Kumu Jeana Iwalani Naluai, som i sin tur fått sina kunskaper av en rad respekterade lärare, inklusive Margaret Machado, Mahilani Poe Poe, Maka’ala Yates (Lärling till Margaret), Rebecca Slavin (utlärd av Pappa Abraham Kawai), Pappa Sylvester Kepelino (Pappa K), Mary Fragas (Hapai Lomi Lomi), Kimberlee Newman Tyler (Hemi Fox), och Ho’okahi Tamara (Pappa Kahu Abraham Kawai).

Vad andra säger
om lomi lomi utbildningen

Lomi Lomi- och Lava Shell-utbildningen var otroligt ödmjuk och andlig. Jen är en mycket omtänksam och kärleksfull person som är så förstående och kärleksfull. Jag skulle starkt rekommendera denna utbildning eftersom det är precis så det ska läras ut: det är en andlig och emotionell resa samtidigt som man ger och tar emot denna form av massage. Verkligen tacksam för din milda och omtänksamma natur.

Debbie P

Jag reste från Nya Zeeland för att gå Lomi Lomi-massage och Lava Shell utbildningarna. Jen var så varm, omtänksam och uppmuntrande under hela kursen. Din kunskap och inspiration var fantastisk. Jag tackar dig från mitt hjärta för allt. Jag rekommenderar starkt Nalu Massage Training Academy.

Rae R

Jag hade en underbar upplevelse förra helgen med Jen. Jag gjorde Lomi Lomi-utbildningskursen som hölls på den vackra Heart and Soul-gården. Jen är en tålmodig och grundlig lärare. Mycket information och det har gett mig starkt självförtroende i behandlingen. Även om det var mycket att gå igenom över en helg, kände jag mig förnyad, spenderade tid med likasinnade själar, knöt kontakter och kom tillbaka till mitt eget hjärtrum. Vacker upplevelse.

Natalie B

Läs över 40 omdömen om NALU Massage Training & Breathwork ->

Kursgården i Rimbo Stockholm

Vår 3-dagars Lomi Lomi massageutbildningskurs hålls på en vacker kursgård i Rimbo, Stockholm, inbäddad bland träden i naturskön miljö, bara en timme bort från Stockholms stadspuls. Det finns bra kommunikationer från Arlanda, Stockholm och Uppsala, och om du kommer med tåg och bussar kan vi ordna upphämtning från den lokala busshållplatsen.

Vi börjar varje morgon med en härlig, näringsrik frukost, lite rörelser och personliga möten med dina kurskamrater. Sedan dyker vi djupt in i vår Lomi Lomi-massagemetoder. Vi bjuder på 3 näringsrika, vegetariska måltider per dag, mellanmål och ett urval av te och kaffe.

Boendet ingår, och för lokala deltagare kan vi erbjuda ett reducerat pris om du väljer att inte bo hos oss.

Lomi Lomi-massagekursen är praktiskt inriktad, med teori som vävs in och tillämpas när vi går igenom innehållet. Vid slutet av de tre dagarna kommer du att få ditt certifikat och ackreditering som Lomi Lomi-massageterapeut!

Detta kommer att vara en helgupplevelse full av läkning och möten, samt att lära sig en ny modalitet.

Vi hoppas att få träffa dig på kurs i Lomi Lomi-massage i Rimbo, Stockholm!

breathwork course lomi lomi massage stockh2

Rimbo, Stockholm

breathwork course lomi lomi massage stockh4

Utbildningslokal

Delat boende

vegetarian food retreat stockholm

Vegetariska måltider

Kursdetaljer

 • Fredag öppningsceremoni med Aloha-meditation
 • Lördag kväll med Munay Ki Womb rites ceremoni, följt av en djup breathworkmeditation
 • Lördag och söndag Lomi Lomi - Aloha och Intention
 • Känna energin
 • Skapa en helande plats
 • Drapering och positionering
 • Massagetekniker och massagerörelser med underarm och handflata
 • Lär dig Lomi Lomi Nalu (flöde) mage nedåt (baksidan av kroppen)
 • Lär dig Lomi Lomi Nalu (flöde) mage uppåt (framsidan av kroppen)
 • Huvud och ansikte
 • Fötter
 • Lär dig Lomi Lomi Stretching
 • Integrera breathwork
 • Använd intuition i dina behandlingar
 • Självvård och kroppsmekanik
 • Kontraindikationer
 • Eftervårdsråd
 • Under vår 3-dagars kurs och retreat tar vi dig ett steg djupare in i den hawaiianska läkekonsten med breathwork och meditation.
lomi lomi massage kurs stockholm5
lomi lomi massage kurs stockholm7

Starta ett Lomi Lomi-massageföretag

 • På vår Lomi Lomi-massage-kurs, kommer du att gå ett steg djupare och lära dig några av de sju Huna-principerna och hur du lever ditt liv med Aloha healing chants och böner.
 • Ho'oponopono och meditation
 • Våra utbildningar hålls i person, och är praktiskt lagda kring Lomi Lomi-massagemetoderna, du kommer att få utskrifter av teknikerna och kontraindikationerna, samt idéer för att få igång ditt företag.
 • Vi har bara små grupper så du får vår fulla uppmärksamhet med mycket individuell hjälp.
 • Vi bjuder in dig att gå med i vår privata Facebook-grupp, där du kan fortsätta lära dig med hjälp av andra.
 • Kontinuerlig handledning inom vår facebook-grupp och privata meddelanden.

Lomi Lomi-massagekurs

Vår Lomi Lomi-massagekurs är för både erfarna massageterapeuter och nybörjare. Med Lomi Lomi-massage kommer du att få en gåva av en uråldig läkekraft, som du kan ge till vem som helst som behöver det. Skapa frihet i ditt liv, frihet att leva ett liv du väljer.

NALU MASSAGE TRAINING

Vi kallar på alla vackra och medvetna själar att ansluta sig till vår Nalu Ohana och hitta ditt syfte i livet genom breathwork och kroppsterapi.

När du släpper taget om allt som inte hjälper dig, skapar du mer utrymme för helande och lycka i ditt hjärta.

Bättre kommunikation med ett klart sinne och en lugn själ är vägen till att lösa de flesta problem i alla relationer. Du kan delta i denna terapi för att lära dig hur man hanterar konfliktlösning i en gruppmiljö.

Verified by MonsterInsights